CONFIRMARE DE PRIMIRE POSTA PDF

Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Meztinos Vudok
Country: New Zealand
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 26 November 2006
Pages: 177
PDF File Size: 7.25 Mb
ePub File Size: 7.5 Mb
ISBN: 859-4-21557-369-6
Downloads: 28277
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigarg

Reclamaţie online la Poştă –

Ne anunta sa asteptam pana ne striga cealalta colega. In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat munceste acea fata la mesagerii munca fizica si intelectuala, supusa stressului zilnic ,pe un salariu minim pe economie?

Acum vedeti DV,daca se poate rezolva in vreun mod. Un plic cu acelasi continut a fost expediat unei familii din Popesti-Leordeni csre a avut norocul sa-l primeasca. In raportul detaliat scrie ca pe Nu mai primesc … scris de julia, 05 martie haideti sa invatam sa fim civilizati, sa respectam omul de dincolo de ghiseu,sa invatam folosirea serviciilor postale si pe urma sa avem pretentia de a face reclamatie.

Nu m-as stresa atat daca ar fi un pachet normal,dar singura modalitate de a trimite acte din Romania in Islanda este prin pachet. N-am cuvinte sa le descriu serviciile. Acum sunt democrati si isi permit orice! La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta o salariata mai slabuta imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic — inseamna ca nu ii coletul meu- dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet.

Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc.

Reclamaţie online la Poştă

Mai mult eu am primit avizul pe E posibil asa ceva? Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. El se spala de trei ori pe zi? Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune. Eu vreau coletul sa imi fie ridicat odata ce a fost desfacut!

  ASIDITAS DAN ALKALINITAS PDF

Pungesti dar mi sau adus la cunostinta de dmna.

Nu mi se trimit valori pentruca se stie ca seFURA. Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia cofirmare ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a ficarei luni, sa ne prezentam la posta.

Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct din ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o oficianta model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici. Voi stiti cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului?

A trebiut sa tac la fel nejust de comportare al angajatei pt ca prmire felul ei m-am temut sa nu mi expedieze pachetul. Oare in tara asta ,nu se mai poate confirmade nimic asa cum trebuie??? Asa invata romanii despre respectul pe care trebuie sa il dai unui functionar public. As dori sa fac o reclamatie postasei Mot Ani care nu isi face datoria fata de locuitori cum trebuie. Am 18 de ani de munca la posta romana si stiu mai bine ce se intampla, la cat stress esti supus pe bani putini.

Daca nu are nevoie de salar sau nu e capabila sa lase pe altii. Puneti-o langa alte diriginte si veti vedea diferenta. Oare acea duhoare prezenta din ofiile postale nu vin si de la rpimire care nu se spala? Omul ia spaga si cite 50 ron.

Rates calculator | Posta Moldovei

Si eu doresc ff mult sa denunt,citeva nereguli. Factorul postal Brad Elena aduce corespondenta cu mare intarziere ,nici un interes din partea ei ,Ziarele le aduce la 2 zile seara ,ce va fii ca vine iarna?

  BE YOUR OWN BOTMASTER 2ND EDITION PDF

Mai ales cai lider de sindicat. Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea.

Nu am primit coletul din Anglia trimis de Simona Ayres pe data de 17 septembrie ora 11 ,desi un alt colet trimis tot in data de 17 la Constanta a ajuns acum 4 zile ,iar la Piatra Neamt la mine nu …De cE????? Domnule Mihalache, sunteti un reclamagiu de profesie? Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi. Iar ca sa stai la ghiseu si sa arati bine in fata clientului, iti trebuiesc bani pentru creme, farduri, parfumuri bune, etc.

Ar fi bine sa stopati aceste practici! Si o vointa de fier sa zambesti si sa vorbesti frumos, cu toate ca esti jignita si injurata. Nu sunt prea multi: Si eu sunt nemultumita de serviciile Companiei de Posta Romana care datorita unei situatii care mi s-a intamplat de curand,mai precis eu am pus un colet din Statul Jersey catre Romania destinatar fiind sora mea.

Ce sa mai zic de pauza de masa, ca nu exista, muncesc incontinuu 8 ore pe zi si risca sa se imbolneasca de ulcer stomacal, fiind nemancate, sau de un TBC, cand nu exista geamul de protectie.

confirmare de primire posta pdf

Ma intristeaza gestul acestei persoana foarte mult, pentru ca eu nu reusesc sa alin dorul mamei mele pe aceasta cale, a postei.

Mi-a fost trimisa pensia alimentara in data de Astept rabdator la rand. Am dovezi in tot ce am spus!